Fira de nuvis al Delta Hotel

El detall de boda que fareu als vostres convidats el dia de la boda, diu molt de vosaltres, per això, el cap de setmana del 9 d'octubre al Delta Hotel de Deltebre es celebra la fira de nuvis 2016, on estarem amb els nostres detalls de boda i us presentarem moltes novetats, totes del nostre territori. Us esperem!!

Les Terres de l'Ebre declarades reserva de la biosfera per la Unesco.

La persistència ha tingut avui el seu fruit. La 25a Reunió del Consell Internacional de Coordinació del Programa L'Home i la Biosfera (MaB) de la UNESCO, celebrada a París, guardarà una acta important per a les Terres de l'Ebre. La marca Reserva de la Biosfera ha estat finalment concedida després que el primer intent d'arribar a meta, l'any passat, caigués en la traveta de les nuclears, una zona que ha hagut de quedar exclosa esta vegada perquè prosperés la candidatura. D'esta manera, l'Ebre es convertix, amb el Montseny, en una de les dos úniques Reserves de la Biosfera declarades a Catalunya. La nova proposta abasta un total de 367.729 hectàrees.

La candidatura ha estat impulsada per una setantena d'institucions i entitats socioeconòmiques de les quatre comarques de l'Ebre, entre les quals el Consorci de Serveis Agroambientals de les comarques del Baix Ebre i Montsià (CODE) i la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa, i compta amb 55 administracions locals del territori que ja han expressat el seu suport a través de l'aprovació de mocions en els plens municipals.

El conseller d'Agricultura, Josep Maria Pelegrí, ja va valorar, quan dues setmanes enrere la candidatura va obtenir la premonitòria recomanació del Consell Consultiu Internacional per a les reserves de la Biosfera, que esta "és una bona oportunitat per situar Catalunya i les Terres de l'Ebre en el mapa internacional i constitueix, alhora, una oportunitat de dinamització de tot aquest àmbit que podrà assolir, també, més disponibilitat de les aportacions econòmiques del Govern de l'Estat i incrementar el reconeixement dels seus valors patrimonials: naturals, paisatgístics, històrics i culturals".

Font: By Sílvia Berbís del diari aguaita.cat

 

Nova obertura a Ebreterra!

Ens complau comunicar-vos que a partir del mes d'abril també ens trobareu a EbreTerra, Centre d’Inspiració Turística que ha posat en funcionament l’ens del Consell Comarcal del Baix Ebre a la població de Deltebre.

Un centre totalment innovador que permetrà confluir en un mateix edifici la projecció turística, la formació, la professionalització, la descoberta dels municipis i els seus atractius turístics, la gastronomia i l’enfortiment empresarial del sector, entre moltes altres coses. La música, la gastronomia, els pobles, el riu, les riuades... Una visita a l’espai de museïtzació del centre permet endinsar-se en la idiosincràsia del territori amb un passeig que combina tradició i tecnologia. Disposa d’una sala d’exposicions i conferències i, paral·lelament, s’ha adequat la plaça dels sequers amb la incorporació d’un escenari reversible amb el qual es podran realitzar, a l’exterior, actuacions, obres de teatres, etc. Un dels altres aspectes rellevants del centre és l’assessorament empresarial i la possibilitat de poder formar als professionals del sector i a les persones que estan desocupades per tal d’ajudar-los en la seva inserció laboral. De fet, en breu s’anunciarà, en aquesta línia, un curs d’operacions bàsiques de cuina que tindrà lloc en una aula on estan ubicades 15 cuines industrials.

Estem contents de tindre un altre punt de venda d'on gaudireu d'un horari molt més ampli. L'horari del Centre és de 10:00h-14:00h de dilluns a diumenge i a la tarde de les16:30h fins les 20:00h de dilluns a dissabte. 

La Botiga de l'Ebre com aparador dels productes de les nostres terres, està molt orgullosa de formar part d'aquest nou projecte. Continuem tenint molta il.lusió i ganes de fer les coses el millor que sabem i mostrar a la gent d'aquí i de fora tots els fruits de la gent Ebrenca. Aprofitem per a donar-vos les gràcies a tota la gent que després de 3 anys ens permet anar fent passets cap endavant, salut a tothom! www.botigadelebre.com

 

  

 

 

Lots de Nadal originals

Lots de Nadal amb productes de l'Ebre

 Cada cop s'apropen més les festes de Nadal, és per això, que us hem preparat un gran assortit de lots de nadal amb productes de les Terres de l'Ebre per als vostres treballadors, clients especials i sobretot per als qui més estimeu. Podreu veure els diferents lots de nadal a la nostra web, però recordeu que també els fem a la vostra mida amb diferents formats i preus.

A la nostra tenda hi trobareu diferents formats per a fer les cistelles o lots de nadal, tenim mocadors de farcell, poals, caixes de fusta i de cartró, cistelles, objectes de decoració, plats.....un gran assortit d'objectes decoratius per poder presentar els productes de l 'Ebre com es mereixen!

Si tens una empresa, contacta amb nosaltres sense cap compromís i passarem a visitar-vos per mostrar-vos les diferents opcions. Entre tots/es fem territori!

   

Cistella de Nadal amb mocador de farcell

646 032 628     

×

Log in